ABOUT

jinjinnyss21-28.jpg
jinjinnyss21-41.jpg

"Je bent wat je draagt, een simpele formule, hoe en wat je ook kiest, je kleding zegt altijd iets over jou als persoon."

Iedereen herkent het wel, zo'n dag waarop je niet lekker in je vel zit. Je trekt een broek en een shirt aan, knot in je haar, een mascara'tje op, vandaag even een dag niet. Maar ben jij je er ooit beter door gaan voelen? Dacht je na een paar uur “Zo dat lucht op, nu voel ik mij positiever?” Waarschijnlijk niet.

Draai het eens om. Je zit niet lekker in je vel, je hebt veel aan je hoofd en weinig tijd. Je loopt naar je kast en neemt toch de tijd om een leuke trendy outfit uit te zoeken. Je verzorgt je haar, je make-up en je spuit een lekker luchtje op. Hoe voel jij je dan over een paar uur? JIN JINNY. gelooft in de kracht van aandacht en verzorging, alles groeit als je het aandacht en verzorging geeft, ook jij!

JIN JINNY. heeft haar naam te danken aan twee Japanse namen Jin en Jinny. Jin betekent in het Japans uitmuntend en Jinny betekent puur. Dat is precies wat dit merk wilt uitstralen. Met draagbare makkelijke materialen en eigentijdse modische ontwerpen maakt JIN JINNY. fashion voor de zelfbewuste vrouw, in maten S t/m XXL, die graag wilt stralen, maar ook dicht bij zichzelf blijft.

JIN JINNY. staat voor:

  • Zelfbewust

  • Kleurrijk en vrolijk

  • Wereldburger

  • Modisch

  • Leeftijdloos

  • en durft zich te laten zien

JIN JINNY. komt met thematisch opgebouwde collecties ''fast fashion''. Snel en op korte termijn inspelen op nieuwe trends en de behoefte van het moment. JIN JINNY. staat ook voor verantwoordelijke productie binnen Europa volgens Europese normen en waarden.