Spring 2021

Beach

SOON
jinjinnyss21-31.jpg
jinjinny%2520najaar2020-21_edited_edited

Autumn/Winter 2020

Howdy

honey

 Veel leer, suede en western elementen zie je terug in de fall collectie van JIN JINNY. Lange romantische  jurken, gecombineerd met stoere leather look items. Draag een stoer cowboylaarsje voor de western look.

Spring 2020

PASTEL

Go pretty in pastel! Pasteltinten zijn de komende lente en zomer razend populair. Lila is namelijk dé kleur van dit moment. Combineer de blouses met de pastel flare broeken of voor een iets veiligere keuze met wit.  Stijlvol, eenvoudig en gemakkelijk. 

Spring 2020

A TOUCH OF BLUE

We trappen spring 2020 af met een heerlijk fris thema: A touch of blue!

  Blouses, rokken en tunieken in skyblue, gecombineerd met tie dye stoffen!  De favoriete Amalia long dress vind je in twee nieuwe tie dye kleuren: Nude & Navy/brique.

Spring 2020

PAISLEY

Krijg jij ook zo'n voorjaarsgevoel van deze vrolijke paisley print? De items zijn gemaakt in een mooie viscose stof en daardoor perfect voor warmere temperaturen. Combineer het kleurrijke printje met de linen mix blazers en comfortabele navy broeken.

Spring 2020

Graphic

Na bijna alle modieuze prints te hebben gehad, waaronder de animal print is het nu tijd voor een nieuwe soort, namelijk… de grafische prints. Deze leuke items geven je look een retro touch! Combineer je outfit met kolletjes in mooie bamboo en modal stoffen.